Wednesday, May 11, 2011

Cerita kita

Assalamualaikum wrt semuanya...............
well, tajuk lain macam en, tapi xde la segempak 2
just nk ucapkan kerinduan pada dean.

hhurrrmmm.......semalam Dean coll, kita borak2 kosong.
makin aku kenal dia makin aku suka dia.
Dean is so sweet, sory sbb buat awk tambah serabut
tyme awk dah cukup serabut ngn mslh awk.

Dean: tengok ni, jeng3...
El: apa 2? baju ke?
Dean: xah sarung bantal. malas nk basuh amek yg br.
El:ooooooooooo...........ingt kan baju. tapi sarung bantal 2
     klo awak rendam dengan klorox bleh tggal kot.
     masukkan air panas mesti puteh balik..
Dean:eeemh, nape xmasukkan air teh terus.
El:hahhahahahaha.....ye x ye gk, xpnh tpk lak!

uhuk!!! itu la Dean, so cuwiit..........
im in love again....pewiit!
hope our relationship never end.

then, nak kongsi la skit ngn korang
maybe ad yang da tau, kan ad kat fb n youtube,
tapi aku tetap nak share antara movie yang aku nk sgt tonton
jeng jeng jeng.......
SEKALI LAGI CINTA ITU MILIK KITA.........

video



SELAMAT MENONTON...........^^

No comments: