Sunday, January 23, 2011

Ade-ade aje la awak ni....

Salam....................
dah lame xmasuk page ni, ape nak d cite eh?
first skali lupa nk kasi tau, hr 2 aku n house8 sume ad celebrate bday shwu wen...
biase r kalo da dieorg kumpul ramai2 cam pasar ikan la umh aku ni.......
tah ape yg dieorg main n ckp aku pn xtau, n aku xde minat sgt nk amek tau!!
biase ah, aku nk jd COOL GURL kat umh ni..
kih kih kih.........
Tu la bday kek dia, nape katak? tanya la dia sendiri,
nian yee yg tempah, aku temankan, tp xtau lak dia btl2 wat katak, aku da doa dlm ati tyme 2, jgn la katak sbb shwu wen mmg suka sgt ngn katak, nian yee lak pooh,
kek die biase jer, indah rupa dr kabar!!!

>aku nk upload gambo tp xdapat<

smalam aku bukan main lg marah2 kat cakiya, btl2 aku upset ngn die.
the pas gado2 sume, igt da nekatkan ati, xmo ag layan die,
tp xsempat pn tggu matahari terbit aku dulu yg cr die.
bukan main ag aku nk pujuk die, igtkn dia mrh kat aku
upanya dia ckp"bile masa plk kite gaduh"
aduh!! mmg cool r laki aku ni....even xHOT sgt, tp kecoolan die 2 mmg btl2 kelelakian,
sbb 2 aku love dia lebey.
tapi kalo nk compare ngn yamapi, mst la aku pilih yamapi.

hurmm...........skarng ni, chocoberry da ep 9!! jgn lupe komen eh, ne chan... ^^


Thursday, January 20, 2011

Bukan untuk lelaki..

Kalau aku cakap aku suka dengar lagu2 cam ni, mst ada yang xpercaya!!!
kalau xcukup umo ag xley tgk video ni...

video

waaaaaaa...........dah lama aku xmasuk page ni, malas betul nak tulis kat cni,

dalam otak aku ni, ada jugak perancangan nak update blog,

tp maybe cbuk ngn drama korea...

ki ki ki ki ki..........

hidup aku??? xde apa yang menarik, sebab aku bukan watak utama dalam cerita ni.

well, anyong!!!!

Tuesday, January 4, 2011

sibuk!!!

slm................
heran en, awl2 kuliah ag da sibuk, bkn sibuk kuliah sbnrnya
aku sebok ngn penulisan ala-ala novel aku ni...
best gak karang novel ni........tp kena asah agi asenya bakat aku ni.
kena bnyk bc
yg plg penting kena slalu buat rujukan kat kamus dewan!!

hurm...ari ni ari kedua blajar, tp aku xp kls pn ai ni, tah nape aku xley tido smalam
lepas subuh br terlelap. bgn2 je da kol 12lebey
adoi.........xp r klas!!!!!!
xley nk slhkn aku gak
aku ni hanya insan yg lemah....ngeeeee........



aku ngn cakiya plk da ok!!
biase r die 2 alasan sama jer, klo kat umh xmo cll xmo msg!
hampeh cakiya!!! anyway harap2 allah permudahkan segala urusan dia
dan selamatkan dia dari sebarang bahaya!
amin............



dak2 umh aku lak ai ni br nmpk batang idung!!!
adoi...ase cm nk p la plk mlake nnti, ujung mggu ni dieorg sume nk p
mlaka katenya nk main air!!!
aku mmg xnk ikot dieorg, aku nk p mlake kat utem, spupuku kang d sana!!
huh!!!!!!!


4thun aku kat johor mana-mana pn xpnh p!!
maybe aku ni mls nk kuar kot!!
tyme aku otak mengong ajer ak suke keluar merayap cam org xde hala tuju
nk ilang steress la kate kn!!
huh.............


anyway doakan aku supaya leh siapkn Chocoberry dlm masa 2 bln ni....
amin..........

Monday, January 3, 2011

baru balik uni..


salam.......
aku br je balik ke umh sewa......
ari ni start klas pd thun br dan semesta baru.
asal tetiba formal lak ase nyer!
biase ah, org da takat jiwang ngn novel2 cinta
abes novel spupu ak dah kubedal bawak kat cni
kih kih kih..........tau dek dia mampos gak ak!!
well, asenyer bkn tu yg aku nk ngomong mlm ni...
asalnya pnjang gak jela2 aku nk cite dlm blog ni, tp.......
cam bnda 2 terlalu pribadi lak......
anyway aku da nk start tlis diari
leh la jd teman baik aku
kadang2 aku ase ak nk sgt cr girlfriend yg baik n paham aku
cam ida ngn pikah...tp dieorg jauh ngn aku
ssh lak klo ak nk meluahkn pape kat dieorg...
xkn nk slalu call dieorg, kang kacau lak!!
adoi........buntunya!! lgpn aku bukan heroin cite ni
2 yg ssh, xkn ade sape yg nmpk plakon tambahan ni......
panjang lak melalutnyer, hurrmm........
cite terbaru, one piece giler best!!!
xsabar aku nk tgk pe kan jd ngn luffy n ace!!
gile mantap r adik bradik 2!!!