Sunday, December 26, 2010

kampung oh kampung!!

salam.........
xtahu nak cite best ke x kat kampung ni.
juz missing someone n miss him miss him...
smalam ade bola malay ngn indon!
wah!!!! xtau sejak bile aku leh terjerumus ngn bola ni sume
ni sume gara2 adik laki aku minat sgt ngn bola malaysia!
semangat cintakan tanah air la konon2!!
kih kih kih.........

aku ngn cakiya lak makin jauh!!!
biase pn kiteorg jauh gak
tapi xde la ase cam ni, ye la........
penyakit malas dia da datang nk wat cam ne...
huh.......cian kat aku

cuti ni gak aku xkeje, xley nk online sbb umh aku xde
tenet, lptop lak wat hal sbb aku gk yg gatal2 nk tukar
pasword laptop, boleh lak aku lupa ngn pasword aku sendiri
mmg sial laaaaaaaaaa..........

br smggu aku start balik hobi baca novel
bkn ape boring sgt kat umh 2
mmg da xde keje lain da...
so, setelah di kaji2, br aku ase epi sikit
leh masuk dalam dunia dieorg
drpada dunia aku yg nk mati kerinduan!!!

aku ase stakat ni dulu kot!!
adik aku kat sebelah ni sibuk nk bc ape yg aku tlis!!
jom makan KFC ngn NURUL SYAHIRA SYAZLEEN ABDULLAH!!
yes!!! cou luuu.........
wasalllam.............

Thursday, December 16, 2010

aku da balik kg........

slm........
aku da ade kat kg skrg, so ssh la sket nk online en,
almaklum la kat umh aku ni mane la ade tenet, ni pn pnjm yg mksdare ake nyer!!
ape yg best kat kg??? xde pape pn, igt nk keje tp mls la plk
ye r 2mggu ag kot dok umh!!
so dok umh je la blajar msk n tggu dapur!!!
cakiya ade kat kg skarg ni, tp cam xde je
ade ngn xde same je!!! hampeh la.......

tyme2 gni la aku ase cam nk kasi die bli kete, tp............
huh!!! susah la klo sume nk tp duit nyer xde ni!!
anyway kat kg ni jugak la aku bkk fb ak n ternmpk sesuatu yg x d duga
tp ne chan da ckp ak xley nk msk cmpur dlm urusan dia da!!
so, pandai2 ko r!! ape yg dia bls aku kat fb bia lah rahsia!! padan ngn muka ko!!
huh!!!!!!!!!!
eemmmmmmmm..........2 je kot nk cite wat mase ni, memandang kn aku nyer adik
pn sbok nk gna lptop ni, so, aku undur diri dulu la............
wasalam...........

Sunday, December 5, 2010

aku ngntk


adeh!!! ngntk la aku mlm ni, dok study pn cam xtau ape yg aku ngh study.......
mmg kene blik awl gak mlm ni, farok sedap r g bedal nasi yg die bungkus tadi
sowg2 lak 2!!! haisshhhyyy...............ape punya abg la cam 2!!!

hahahahha........padan ngn muka ko farok!!! sape suh ko ngedajalkn aku
tgk, aku mengambil poto ko tnpa memberitahu...
bkn mencuri pinjam jer!!!!

xphm aku laki yg suke kucing niiii...........da cam pempuan da ko!!!! penyayang la konon!!!
pape pn thx bnyk2 sbb teman aku study slama final exam ni n xjemu2 nk g ambk n g antar aku kat "my little house"

eeeeemmmmmmm...........1 hal ag, aku arap sgt ko phm yg aku sent msg tuk ija 2 sbb ko gk!!
dr kite trus berteka teki nape die wat keputusan cam 2,
lebey baik aku terus terang tnya!!!!
klo ko mrh sory sgt! aku mmg xptt msk cmpur!!
tp ko en abg aku mmg logik la aku msk cmpur kn???
klo ko jwb X ciap la ko!!!

Saturday, December 4, 2010

mood study :)

aku memang betol2 bersemangat la sekarang ni nk study digit
memandang kn digit ni last paper aku so kene la buat yg terbak sket
lagi pn aku ske sgt ngn digit ni....even last sem aku dapat teruk en!!
harap2 aku ley jawab sume sln ngn btol hari exam nanti....Emoticon

satu hal yg buat aku ase bodohnyaaaaa......
xde la nk mrh sbb aku mmg xbrape pandai nk marah org......
kes ne chan guna fb aku!!! ape punya manner la...klo org pk bkn2 abes la aku
nasib baik sume org pk aku ni baik
wakakakakakhhhh.....................gelak sendiri!!! ah, bangga diri xbaik...

ape ag eh, post blog ni sbb aku boring study jer!!! lastly, windu cakiya je laaaaa
gud luck ct ashraf abdullah.......(oppathecchhikayooo)....

Thursday, December 2, 2010

baru abes exam!!


br je abes exam emt!!
nk kate ssh.....tlis je kot!
kpala aku sakit giler ni...,.........
pg td arapkn cakiya kejut nk p exam kol 8.30am
tp hampeh!!
bkn die xcall ak yg xbgn..
nasib baik ak tesedar kol 8am
pe ag kelam kabut la..
pakai je ape yg nmpk trus lari tahan taxi
tp macam ces la taxi td
cina nk mampus........biase bnyk tinngi pn rm3 je,
tp td rm5 nyer bedal duit aku
mntk2 xde customer die ari ni
br padan ngn muka!!
aku sumpah die jd sesumpah!!!!

blik umh je chef kn dapur da masak
stendert r en dok kat hotel!!!!
ape yg die masak??????
haaaaaaaaaaaaa.............ptama x ak mkn bubur nasi yg xmsk kn pape
tp kiteorg mkn ngn sayur n telur masin r!
ok la not bad
tp aku lebih suka bubur lambuk yg makngh ak wat!!
seeeeddddaaaaaaappppppppppp sgt2!!!
eeeeeemmmmmmmeeeeeeee(meshy2) luffy kate..
anyway cni lu tuk x ni....aku nk tdo sat n mlm ni nk strt study digit
for my last paper!!so,
aku kene la sentiasa bersemangat macam org kat sebelah ni!!

esok exam emt





pe nk d cite tajuk da buktikn sgala2nya
da la ak xcukup study!!!
hampeh! da la kls die bnyk yg ak tggl
bkn xnk msk tp klesh
lecturer 2 lak bkn nk tkr ke hape.....
klo ye pn cr la ikhtiar len ni x suh ak p jmp die klo xphm
n salin nota je.........
mana la ak dpt catch up!!
ak ni bkn org yg ginius......huh
membebel pnjng pn xguna kite tgk la esok
ape yg akn jadi!!
harap2 sumenya ok!!
amiinnnnn............
syok2 nk upload gambo study ni ternmpk lak
gmbr adik aku yg comei ni.......uhuk!!!!

Wednesday, December 1, 2010

bowing ngn study!!




ai ni la aku nyer aniversery!!
xde pape yg special pn..ckp kejap je ngn cakiya pas 2 die trus tdo!
cian die hr cuti pn kene msuk keje gak
org penting oooooooooooo
emmmmm.........
tringat lak ak tyme blik kg ai 2!!
konon nk enjoy p main boling ngn adik n pokdare aku
waaaaaaaahhhhhh......
bunyi cam best tp ape kn daye aku mane la ade skill sgt sal boling2 neh
reda je la ngn tempat ke tiga.terakhir la 2 en
da la ngn mate kene gigit tang semut ag!! bengkak gile mate ak
huhu!!!
......................insan lemah ngn semut........................






video

esok aniversary cinta aku!!

slm.....hurrrmmm.......da lame xlog on blog!!
aku ni pemalas sket tmbah2 ag tyme2 exam ni...huh!!!
ape yg seronok sgt esok?? hurmm....
esok hari yg pling brmkna untuk ak!!
hari d mana mula2 aku bercinta tp bkn hr prtama ak jatuh cinta..
ak pn xtau bile ak jatuh cinta..
sedar xsedar da 4 thun kami couple....
da bnyk bnda yg kami lalui.......
macam2 halangn yg kami tempuhi
dan apa yg penting dia sgt2 memahami aku dan aku pn memahami dia!!
insyaallah hubungan ni akan kekal hingga akhir ayat aku!!
aaamiiiiiiiinnnn........
(ne chan jgn nk komen2 lak ak en tgh bhagia skrg neh!)