Wednesday, November 16, 2011

makmal hari ni???

Assalmaualaikum semua................
arap2 suume sihat la hendak nyer!!!
cam suare chef wan lak lam kpala aku ni...
huhuhuhuhuhuhu.................

ok, blog kali ni aku nk isi kan ngn lab season hari ni
sepagi aku ngn kengkwn group dok godek2 motor tu
assyik problem ajer!!!
slame aku wat makmal ni
ni kali ketiga dan xpnh bejaya siap awl
ape dajal la yg kene ngn group kitorg
biase r manusia blajar dr kesilapan.

dah tension sgt motor xgerak2
aku pe ag, cam biase r, main2 tyme....huhuhuhuh
kje nyer dok amek gambar ajer!!!
dan ini la hasil nyer





haaaaaaaaaaa...............
nampak cam susah kan???
tapi senaunyer xde la ssh sgt pn
sikit2 aku leh paham cam ne motor tu leh gerak

dan ade presnt skali sekale tuk korang
jeng jeng jeng......
videeeooooo aku rakam pg tadi

video

tu je kot....
selamat menonton dan selamat malam....
wassalam........

Tuesday, November 15, 2011

aktiviti tyme cuti sem

Asslamualaikum semua kawan2,
amacam cuti sem korang????
syk x??

aku cm biase r, blk kg da xde keje lain
dating ajer. abes tmpat kiteorg p
smpai da gelap kulit aku ni >kuat gilo....<

pgalaman best  leh naik, rakit tuk seberang sunngai
ngn moto2 skali kiteorg angkut..
tu la, fakhruddin ni tau bawak aje
xsedar yg jln tu sdg d baiki




 
pas tu lepak2 tepi pantai
biase r org ngh hangat becinta....
uhhuhuuuhuhu.............

aku bahagia, arap2 korang pn bahagia gak
tu je kot nk cite wat mase ni,
nk layan ghost whisperer jap
uhuuuuuuuuu.............

wassalam.............