Wednesday, November 16, 2011

makmal hari ni???

Assalmaualaikum semua................
arap2 suume sihat la hendak nyer!!!
cam suare chef wan lak lam kpala aku ni...
huhuhuhuhuhuhu.................

ok, blog kali ni aku nk isi kan ngn lab season hari ni
sepagi aku ngn kengkwn group dok godek2 motor tu
assyik problem ajer!!!
slame aku wat makmal ni
ni kali ketiga dan xpnh bejaya siap awl
ape dajal la yg kene ngn group kitorg
biase r manusia blajar dr kesilapan.

dah tension sgt motor xgerak2
aku pe ag, cam biase r, main2 tyme....huhuhuhuh
kje nyer dok amek gambar ajer!!!
dan ini la hasil nyer





haaaaaaaaaaa...............
nampak cam susah kan???
tapi senaunyer xde la ssh sgt pn
sikit2 aku leh paham cam ne motor tu leh gerak

dan ade presnt skali sekale tuk korang
jeng jeng jeng......
videeeooooo aku rakam pg tadi

video

tu je kot....
selamat menonton dan selamat malam....
wassalam........

No comments: